aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ντέρμπι στο «Κίτιον»

Μετά τη διακοπή 16 ημερών λόγω υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου οι ομάδες καλαθόσφαιρας επιστρέφουν στα παρκέ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δύσκολο έργο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» στις 19:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 6.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε μετά την απρόσμενη ήττα από την ΕΘΑ και σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα εμφάνισε κάποια προβλήματα που έχριζαν άμεσης διόρθωσης. Ο Τόνις Κωνσταντινίδης προσπάθησε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις 16 αυτές ημέρες, να δουλέψει με τους καλαθοσφαιριστές ώστε να περιορίσουν τα λάθη και να παρουσιαστούν καλύτεροι στη δύσκολη συνέχεια. Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίχτες είναι στη διάθεση του, ενώ είδε με ικανοποίηση την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κούνας στον αγωνα Κύπρος-Πορτογαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ