aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτέρμπι Κατεχομένων: «Είστε ΑΠΟΕΛ, υψηλή κοινωνία, να πέσετε στη Β' κατηγορία»

Ντέρμπι Κατεχομένων: «Είστε ΑΠΟΕΛ, υψηλή κοινωνία, να πέσετε στη Β’ κατηγορία»

Τσετίνκαγια και Γενιτσάμι Αγκντελέν έπαιξαν στο μεταξύ τους ντέρμπι στα Κατεχόμενα (ομάδες του κατεχόμενου τμήματος της Λευκωσίας), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του… ψευδοπρωταθλήματος.

Η Γενιτσάμι «εκδικήθηκε» την αντίπαλος της κερδίζοντάς την με 3-1 και την «έσπρωξε» κατά κάποιο τρόπο προς τον υποβιβασμό, καθότι η Τσετίνκαγια παλεύει για να κρατηθεί στο πρωτάθλημα όμως αναφέρεται σε τουρκικά ποδοσφαιρικά ρεπορτάζ ιστοσελίδων στην Κατεχόμενη Κύπρο.

Οι οπαδοί της Γενιτσάμι, ως ένα γενικό συμπέρασμα απ’ όσα διαβάζουμε, θεωρούν πως η Τσετίνκαγια είναι ομάδα της Υψηλής Κοινωνίας και κατενθουσιασμένοι μετά την νίκη, έκραζαν τους αντιπάλους τους και τους εύχονταν να υποβιβαστούν αποκαλώντας τους ως «ΑΠΟΕΛ, ομάδα υψηλής κοινωνικής τάξης» και φώναζαν ρυθμικά «εκεί, εκεί στη δεύτερη κατηγορία ΑΠΟΕΛ».

Η πολιτική προσέγγιση από τους συλλόγους και τους οπαδούς στο ποδόσφαιρο, βλέπετε, είναι έντονη και στο ψευδοπρωτάθλημα των κατεχομένων εδαφών μας.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα ρεπορτά…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NECATİ İZSOY.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ