aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτελατόρε: «Έχουμε ποιοτική ομάδα, μπορούμε να φτάσουμε στους Ομίλους»

Ντελατόρε: «Έχουμε ποιοτική ομάδα, μπορούμε να φτάσουμε στους Ομίλους»

Πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα και την εμπειρία να φτάσει στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα torcedores.com ανέφερε πως ο ΑΠΟΕΛ μελέτησε πάρα πολύ την Σούντουβα και οι ποδοσφαιριστές προετοιμάστηκαν κατάλληλα για τους αγώνες του α΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

«H προετοιμασία μας ήταν πολύ παραγωγική. Είχαμε ένα μήνα μπροστά μας να ετοιμαστούμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ταξιδέψαμε στην Πολωνία για δέκα ημέρες, όπου είχαμε φιλικούς αγώνες,  ώστε να ετοιμαστούμε κατάλληλα για την χρονιά», ανέφερε αρχικά ο Ντελατόρε, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε στο τελευταίο φιλικό με τον Ερμή.

«Ήταν το τελευταίο μας φιλικό πριν τους αγώνες του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα γκολ ήταν πολύ σημαντικά για μένα στον ψυχολογικό τομέα. Με βοήθησαν ώστε να αρχίσω την κανονική διάρκεια της σεζόν και να κάνω καλά τη δουλειά μου».

Για τον αγώνα με την Σούντουβα ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ είπε: «Η τεχνική ηγεσία μελέτησε καλά τον αντίπαλο και μας έδωσε πολλές πληροφορίες. Προετοιμαστήκαμε καλά αυτές τις μέρες και πάμε πανέτοιμοι», ανέφερε ο 26χρονος επιθετικός που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και έθεσε ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχουμε μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα και μπορούμε να φτάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ