aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι: «Yπάρχει πρόταση, δεν υπάρχει συμφωνία»

Ντε Βινσέντι: «Yπάρχει πρόταση, δεν υπάρχει συμφωνία»

Χθες, με το δικό του γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ κατατρόπωσε την Ρόζενμποργκ (3-0) και κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League.

O Τόμας ντε Βινσέντι, όπως και όλος ο κυπριακός σύλλογος, πλέουν από χθες σε πελάγη ευτυχίας, αφού κατάφεραν για ακόμη μία χρονιά να επιδείξουν αγωνιστική συνέπεια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμη λόγος που θα πρέπει να αισθάνεται ευτυχής: η πρόταση που έχει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τα… πετροδόλαρα που στρώνονται στον δρόμο του!

Με δηλώσεις του στο Praktoreio Sport, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός διευκρίνισε πως ναι μεν υπάρχει πρόταση αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό του βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ, ενώ τόνισε πως η χθεσινή βραδυά ήταν μία από τις καλύτερες («αν όχι η καλύτερη») της καριέρας του.

NIC_7220«Πριν από τον αγώνα πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές απέναντι στην Ρόζενμποργκ. Όσο περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν το γκολ, νοιώθαμε πίεση, αλλά καμιά στιγμή δεν παρατήσαμε το ματς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Το γκολ του Γιαννιώτα μας έλυσε τα πόδια και πλέον η πρόκριση βρισκόταν στα δικά μας χέρια.

Με την απίστευτη βοήθεια του κόσμου από το πρώτο έως και το τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων, φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Τα αισθήματα είναι απίστευτα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Η χθεσινή βραδυά ήταν μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, της καριέρας μου», είπε ο Ντε Βινσέντι στο Praktoreio Sport.

Αναφορικά με τη συνέχεια είπε ότι «η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει δυναμική, εμπειρία, τους παίκτες και απίστευτο κόσμο για να μπορέσει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Η ομάδα, έχει επιδείξει ευρωπαϊκή σταθερότητα στην κορυφαία διοργάνωση κι αυτό λέει πολλά για τη συνέχεια».

NIC_7220Ο ίδιος όμως θα είναι μέλος  των «γαλαζοκίτρινων» στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης, με δεδομένο ότι υπάρχει πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα; «Ναι, υπάρχει πρόταση, όμως δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ο μάνατζέρ μου έχει δεχθεί πρόταση από κάποια ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όμως δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Το μυαλό μου είναι στον ΑΠΟΕΛ και στην τεράστια νίκη-πρόκριση που πετύχαμε χθες. Τι θα γίνει στο μέλλον, αυτό θα φανεί σύντομα, όμως τη δεδομένη στιγμή πανηγυρίζουμε μαζί με τους φανταστικούς οπαδούς μας, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League», κατέληξε ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος πάντως νωρίτερα, είχε φροντίσει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στη νίκη επί της Ρόζενμποργκ, με ένα μήνυμα στο Instagram που θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει και ως… αποχαιρετιστήριο!

IMG_0186«Επική βραδιά. Ούτε καν στα όνειρα μας δεν πιστεύαμε πως θα ήταν όλα τόσο τέλεια. Πρώτη φορά νομίζω ότι έζησα κάτι σαν και αυτό. Ομάδα με πάθος, ο κόσμος το πίστευε μέχρι τέλος. Ήσασταν υπέροχοι και ελπίζω να καταλαβαίνετε πόσο σημαντικοί είστε για την ομάδα. Χθες ήμασταν ένα. Αυτή η ομάδα μπορεί να νικάει, να φέρνει ισοπαλία αλλά και να χάνει, αλλά πάντα θα αφήνει την ψυχή της στο γήπεδο. Είμαι πολύ πολύ περήφανος και ειλικρινά πρώτη φορά νιώθω τόσο ευτυχισμένος. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ