aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι: «Ξαφνιάστηκα με τόσα νέα πρόσωπα, είμαι έτοιμος 100%»

Ντε Βινσέντι: «Ξαφνιάστηκα με τόσα νέα πρόσωπα, είμαι έτοιμος 100%»

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ, την οποία όπως είπε κυνήγησε και επιθυμούσε εδώ και αρκετό καιρό, δήλωσε ο Τόμας ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός μίλησε στο γραφείο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων από την Πολωνία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας και αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που συνάντησε και την ετοιμότητα του να υπερασπιστεί τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το ότι είμαι εδώ μετά από δύο χρόνια με κάνει πολύ χαρούμενο. Είναι η στιγμή που περίμενα αρκετό καιρό. Υπήρχαν και άλλες στιγμές που πλησίασα να επιστρέψω αλλά δεν γινόταν για διάφορους λόγους και είμαι χαρούμενος που τώρα είμαι πίσω. Ξαφνιάστηκα με τα τόσα νέα πρόσωπα που είδα στην ομάδα. Νέα πρόσωπα, ταλαντούχοι παίκτες. Είναι κάτι που είχα δει και από πέρυσι, είχα δει πολλά παιχνίδια και οι νέοι παίκτες θα φέρουν νέο ανταγωνισμό στην ομάδα. Φυσικά όλοι ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν οι παλιοί και αυτό θα φέρει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή.  Ο στόχος του κάθε παίκτη είναι και ο στόχος της ομάδας. Είδα πέρσι τον ΑΠΟΕΛ να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήθελα να είμαι μέρος. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε ξανά. Έτοιμος είμαι. 100%. Όλο τον καιρό που ήμουν στην αργεντινή προπονούμουν σκληρά γι’ αυτή την στιγμή. Τώρα, για το πότε θα παίξω αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής. Όταν μου δώσει την ευκαιρία θα προσπαθήσω να υπερασπίσω τα χρώματα της ομάδας, όπως έκανα και στο παρελθόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ