aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι: «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου»

Ντε Βινσέντι: «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αλήθεια, εδώ και αρκετούς μήνες, πόσες φορές ακούσατε ή διαβάσατε πως αν είναι υγιής ο Τόμας ντε Βινσέντι και φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας, τότε θα αποτελέσει τεράστιο όπλο στα χέρια του προπονητή; Μάλλον, θα χάσατε το μέτρημα.

Διαβάστε επίσης: Κεφάλαιο προπονητής στον ΑΠΟΕΛ: Εδώ παπάς, εκεί παπάς…

Ο Αργεντινός, εξακολουθεί να μη δίνει τις προσδοκώμενες λύσεις, σκορπώντας την απογοήτευση. Και όσο δεν λέει να πάρει μπρος, να θυμηθεί τον καλό εαυτό του, δικαιολογώντας εν πολλοίς και τον παχυλό μισθό του, μοιραία τόσο θα αυξάνονται και οι επικριτές του. Ακόμα και αυτοί που είχαν στήσει τη γωνία τον Τόμας Ντολ για την επιλογή να τον αφήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, άρχισαν να αναθεωρούν τις απόψεις του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άξιον απορίας με τον Αλωνεύτη

Ο 30χρονος, εξακολουθεί να σκορπά την απογοήτευση με τις εμφανίσεις του, αδυνατώντας να κάνει τη διαφορά, παρά τις ευκαιρίες που πήρε από όσους προπονητές βρέθηκαν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ κατά τη δεύτερή του θητεία στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, δεν είναι μυστικό πως ορισμένες φορές προκαλεί κι ο ίδιος αρνητικές συζητήσεις για το πρόσωπό του, με άσκοπες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: Σάβιτς: «Δεν είναι αλήθεια, κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου»

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν και πότε ο «Ντέβι» θα ανεβάσει ρυθμό. Γιατί, το περασμένο καλοκαίρι είχαν επενδυθεί πάρα πολλά σε αυτόν, δείγμα της πελώριας πίστης που υπήρχε για την αγωνιστική του ποιότητα. Για το τι συμβαίνει και ο Αργεντινός μοιάζει με ψάρι έξω από το νερό, αποτελεί πολύ μεγάλο ερωτηματικό και έχει αντίκτυπο στο αγωνιστικό σκέλος του φετινού ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ