aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι στο προσκήνιο για τον ΑΠΟΕΛ

Ντε Βινσέντι στο προσκήνιο για τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον Τομάς ντε Βινσέντι. Είναι φανερό πως, αν και εφόσον διακόψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του, το οποίο είναι υψηλό, θα είμαστε η πρώτη του επιλογή», είχε πει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τον περασμένο Οκτώβριο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά την ξενάγηση εκπροσώπων των ΜΜΕ στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η πλάκα και το «έρκουμαι» του Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ

Γράφτηκαν και λέχθηκαν πάρα πολλά κατά την περασμένη μετεγγραφική περίοδο, αλλά συμφωνία για την επιστροφή του Αργεντινού δεν επιτεύχθηκε. Το νεότερο που προκύπτει και έρχεται να… ανοίξει την όρεξη πολλών στους πρωταθλητές είναι πως ο «Ντέβι», δεν υπολογίζεται από τη Σαμπάμπ Αλ Αχλί.

Διαβάστε επίσης: «ΑΠΟΕΛίστες Vs Γιαννιώτες» για την επιστροφή Ντε Βινσέντι! (pics)

Μετά από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοικούντες στην αραβική ομάδα, γνωστοποιήθηκε ότι κανένας ξένος δεν συνεχίζει, οπότε εξυπακούεται πως θα κινηθούν οι διαδικασίες λύσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Το «like» του Ντε Βινσέντι στον «τοίχο» του Πρόδρομου

Ο Αργεντινός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Δεν λέει «όχι» ο Τομάς στην επιστροφή του, αν κι οι απολαβές του είναι υψηλές και ασφαλώς, δεν μπορεί να του τις προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ