aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι: «Ναι, θα πήγαινα στη Λέγκια»

Ντε Βινσέντι: «Ναι, θα πήγαινα στη Λέγκια»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Το σίριαλ Τόμας ντε Βινσέντι έχει ήδη αρχίσει! Ήδη οι φήμες «επαναπατρισμού» του στον ΑΠΟΕΛ έχουν πληθύνει, όμως προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Το σίγουρο είναι πως ο πολύ ποιοτικός Αργεντινός επιθετικός είναι ποδοσφαιριστής που (αποδεδειγμένα) μπορεί να κάνει τη διαφορά και φυσικά να κάνει γκελ στον κόσμο.

Ανοικτή γραμμή με «Ντέβι»

Πολωνική ιστοσελίδα επικοινώνησε μαζί του για να μάθει αν η Λέγκια τον προσέγγισε έτσι ώστε να μετακινηθεί στο πολωνικό πρωτάθλημα και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Στη Λέγκια όπου ο καλός του φίλος, Ινιάκι Αστίθ, αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και όπως αποκαλύπτει ο Ντε Βινσέντι του έχει πάρα πολύ καλά λόγια τόσο για την ομάδα, όσο και για την πόλη.

Έβγαλε σε πώληση το κουκλί ο «Ντέβι»

«Θα ήθελα πολύ», ήταν η… αποστομωτική απάντηση του Αργεντινού, με ιταλικό διαβατήριο, κληθείς να σχολιάσει αν θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στη Λέγκια. Και συνέχισε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως κανείς από τη Λέγκια δεν επικοινώνησε μαζί μου. Ποτέ. Παραδέχομαι όμως πως αν προκύψει ενδιαφέρον θα ήθελα πολύ να μετακομίσω στους πρωταθλητές Πολωνίας», είπε ο «Ντέβι» σε πολωνική ιστοσελίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ