aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι: «Μεγάλη λέξη η καταστροφή, είμαστε φαβορί, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ»

Ντε Βινσέντι: «Μεγάλη λέξη η καταστροφή, είμαστε φαβορί, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ»

Για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Καϊσάρ μίλησε σε ιστοσελίδα του Καζακστάν ο ομάς ντε Βινσέντι, ο οποίος ανέφερε πως είναι υποχρέωση του ΑΠΟΕΛ να προκριθεί.

«Προσεγγίζουμε πολύ σοβαρά αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα άλλα. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη είναι δυνατές, αλλά εμείς είμαστε ΑΠΟΕΛ και έχουμε υποχρέωση να προκριθούμε. Ξέρουμε ότι είναι μια σκληρή ομάδα η Καϊσάρ με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πλεονέκτημα εντός ή εκτός έδρας. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτούς τους αγώνες», είπε αρχικά.

«Δεν πρέπει να σχολιάζουμε αυτή την στιγμή αν είναι δίκαιος ο τρόπος διεξαγωγής. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ίδιος και για τις δύο ομάδες, ο καιρός είναι ίδιος. Επομένως δεν υπάρχουν δικαιολογίες», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Είμαστε μια νέα ομάδα, με κίνητρο και δίψα να κερδίζουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, όπως και τις οικογένειες και τον εαυτό μας. Το αξίζουμε. Αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω είμαστε το φαβορί. Υπάρχει πίεση, αλλά πρέπει να το κάνουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τα χρώματα του συλλόγου και την ιστορία του. Αλλά όταν αρχίσει, θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Αν θα είναι πρόκειται για καταστροφή εάν αποκλειστεί ο ΑΠΟΕΛ, κατέληξε: «Καταστροφή είναι μεγάλη λέξη. Αλλά δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Δεν υποτιμούμε κανένα, σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά ξέρουμε ποιοι είμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ