aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι: «Είμαστε ένα μέτρο μακριά από την μπάλα»

Ντε Βινσέντι: «Είμαστε ένα μέτρο μακριά από την μπάλα»

Τις λεπτομέρειες που στοιχίζουν στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να διορθώσουν οι γαλαζοκίτρινοι, σύμφωνα με τον Τομάς ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα της ομάδας μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και σημείωσε πως στα πλείστα παιχνίδια που έχασε βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος του αντιπάλου.

Οι δηλώσεις

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, νομίζω η συμπεριφορά μας ήταν πάρα πολύ καλή. Για 90 λεπτά, θέλαμε πολύ τη νίκη και το δείξαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που το κάναμε αυτό. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, ακόμα και 11 εναντίον 11 ήμασταν καλύτεροι. Ο Απόλλων είναι μια ομάδα πολύ καλή, αλλά ήρθε να μη χάσει και τα κατάφερε. Εμείς είμαστε λίγο άτυχοι, ένα μέτρο μακριά από τη μπάλα και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό.

Η συμπεριφορά μας ήταν εξαιρετική και αυτός είναι ο δρόμος. Εμείς κάναμε ευκαιρίες, αυτοί μια και έβαλαν γκολ. Αυτό γίνεται συνέχεια και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Δεν ξέρω αν είναι τύχη, αλά πρέπει να δουλέψουμε σε αυτές τις λεπτομέρειες. Αυτές οι λεπτομέρειες μας πήραν πολλούς βαθμούς. Πέρασαν πολλά παιχνίδια που δεν κερδίσαμε ενώ το αξίζαμε και πρέπει να βρούμε τι μας λείπει. Πιστεύω ότι ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια.

Τώρα έρχεται το ντέρμπι (σ.σ. με την Ομόνοια), στις 26 Δεκεμβρίου δυστυχώς δεν είμαι διαθέσιμος. Για την ομάδα μας όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, τι έχουμε να κερδίσουμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι και ξέρουμε πως μαζί μας με τον κόσμο μας είμαστε πιο ισχυροί. Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στη σεζόν και έτσι πρέπει να το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ