aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ντε Βινσέντι ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο»

«Ντε Βινσέντι ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο»

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ η πώληση του Τομάς ντε Βινσέντι στην Αλ Σαμπάμπ. Οι γαλαζοκίτρινοι παράλληλα ευχαριστούν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό για την προσφορά του στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της σύναψης συμφωνίας με την Αλ Σαμπάμπ για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τομάς Σεμπαστιάν ντε Βινσέντι. Ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί άμεσα στη νέα του ομάδα μετά από επιθυμία της Αλ Σαμπάμπ και του ίδιου του Ντε Βινσέντι.

Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Τομάς ντε Βινσέντι για τη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας μας καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του. Ευτύχησε με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και να αγωνιστεί τόσο στους ομίλους του UEFA Champions League όσο και στους ομίλους του UEFA Europa League. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ