aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι: «Δεν ξέρω πότε θα κοιμηθώ»

Ντε Βινσέντι: «Δεν ξέρω πότε θα κοιμηθώ»

Ο Τομάς ντε Βινσέντι δήλωσε ότι αισθάνεται υπεύθυνος για την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση, λόγω της ευκαιρίας που έχασε στο 63’ όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι:

«Δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν πήραμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Νιώθω υπεύθυνος για την ευκαιρία που έχασα. Αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα. Χάσαμε το πρωτάθλημα στα πρώτα πέντε παιχνίδια της σεζόν. Όχι τώρα. Πρέπει να μάθουμε για του χρόνου μέσα από τα λάθη μας. Να κρατήσουμε την ομαδικότητα.

Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη νίκη για εμάς, για την οικογένεια, τον πρόεδρο που είχε δύσκολη εβδομάδα. Αλλά και για τον κόσμο. Νιώθω υπεύθυνος για την ισοπαλία. Η ευκαιρία που είχα δεν χάνεται με τίποτα. Αυτό για πολλές μέρες θα με ενοχλεί, δεν ξέρω πότε θα κοιμηθώ.

Να προχωρήσουμε στο παιχνίδι με την Πάφο. Είμαι περήφανος για την ομάδα και την προσπάθεια που έκανε. Μακάρι να μάθουν τι προσπάθεια κάναμε για αυτό το παιχνίδι. Πολλοί παίκτες όχι εγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ