aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Βινσέντι: «Δεν ξέχασα το ποδόσφαιρο, σέβομαι τις αποφάσεις του Ντολ»

Ντε Βινσέντι: «Δεν ξέχασα το ποδόσφαιρο, σέβομαι τις αποφάσεις του Ντολ»

Ο Ντε Βινσέντι επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ μετά από τον τραυματισμό του και έδειξε ξανά το πόσο σημαντικό κεφάλαιο είναι για τη φετινή ομάδα των γαλαζοκίτρινων. Το αγαπημένο παιδί των οπαδών, αγωνίστηκε για 66’ και βοήθησε ούτως ώστε ο ΑΠΟΕΛ να έχει εύκολο βράδυ κερδίζοντας την Πάφο με 3-0.

Ο Αργεντινός μέσος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στα ΜΜΕ και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στάθηκε στον επόμενο αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ντουντελάνζ, το οποίο χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Για το πώς νιώθει για την επιστροφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από δυόμισι μήνες, είναι πολύς καιρός για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν ξεχνιέται όμως το ποδόσφαιρο, νιώθω καλά και πρέπει να βελτιωθούμε πολλά. Τώρα έχουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι τώρα με την Ντουντελάνζ».

Για τον αγώνα: «Αν κερδίσουμε θα είμαστε πολύ κοντά. Πρέπει να το δείξουμε, είναι ο στόχος μας και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι πήραμε το μάθημα μας, δεν θα είναι εύκολο και τώρα πρέπει να κερδίσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για το αν νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί: «Είμαι έτοιμος! Ελπίζω να παίξω, σέβομαι όμως τις αποφάσεις του. Όλοι θέλουν να παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ακόμα και ο προπονητής».

Για τη σεζόν: «Άρχισε πολύ καλά αυτή τη σεζόν. Όταν έρχεται νέος προπονητής, τα πράγματα αλλάζουν. Είναι φυσιολογικό. Μετά είχα τον τραυματισμό που πιστεύω ότι ήταν κυρίως ψυχολογικό θέμα. Δεν είναι φυσιολογικός ο τρόπος που τραυματίστηκα, ήμουν πολύ άτυχος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ