aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝτε λα Μπέγια: «Στην Αθήνα δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ντε λα Μπέγια: «Στην Αθήνα δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα»

Να πάρει τη ρεβάνς, για την άδικη –όπως την χαρακτήρισε- ήττα στο πρώτο ματς, θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το μέγεθος για να κυνηγήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

«Θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Έχουμε έρθει εδώ για να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να πάρουμε τη νίκη και την πρώτη θέση. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε πανέτοιμοι. Σίγουρα περιμένουμε διαφορετικό το ματς από αυτό του πρώτου γύρου και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι διαφορετικός παίζοντας στην έδρα του. Στην Αθήνα δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο:

«Είναι ένα όνειρο για μας. Ο Ολυμπιακός έχει το μέγεθος και την ιστορία και αξίζει να δοκιμάσει την τύχη του σε κάτι πιο μεγάλο από το ελληνικό πρωτάθλημα και γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ