aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Καμάργκο: «Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική»

Ντε Καμάργκο: «Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Την ελπίδα να επιστρέψει μία μέρα στην Εθνική Βελγίου εξέφρασε σε δηλώσεις του τις οποίες αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα voetbalkrant.com ο Ίγκορ ντε Καμάργκο. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως «σύντομα θα αγωνιστώ στο Γιουρόπα Λιγκ και ο ΑΠΟΕΛ, έτσι και αλλιώς, θα παλέψει για τον τίτλο. Μπορεί να κληθώ ξανά αν τα πάω καλά και στις δύο διοργανώσεις».

Είναι τώρα 33 χρόνων και στη θέση του υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Ντε Καμάργκο δεν έχει καμία ελπίδα, προς το παρόν, για να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ γεννήθηκε στη Βραζιλία, αλλά πήρε τη βελγική υπηκοότητα, αφού από το 2009 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας. «Τη μέρα που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο θα αποχαιρετήσω και την Εθνική ομάδα, όχι πριν. Αν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πιστεύει ότι αξίζω άλλη ομάδα ευκαιρία, σίγουρα μπορεί να με πάρει τηλέφωνο», τόνισε ο Ντε Καμάργκο στο Sports / Football Magazine.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ