aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Καμάργκο: «Θα μελετήσω την πρόταση πολύ σοβαρά…»

Ντε Καμάργκο: «Θα μελετήσω την πρόταση πολύ σοβαρά…»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Βελγίου παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Ιγκόρ ντε Καμάργκο με αφορμή τον σημερινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

«Στην καριέρα μου επαιξα σε έναν τελικό και χάσαμε από τον Κλαμπ Μπριζ. Ελπίζω να μην χάσω τον…. πυροβολισμό μου για δεύτερη φορά». Παράλληα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε την αυτοκριτικήτου για την έως τώρα αγωνιστική του παρουσία στο κυπριακό πρωτάθλημα με τα «γαλαζοκίτρινα» τονίζοντας πως δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Σε ερώτηση αν μετανιώνει που πήρε την απόφαση να έρθει στην Κύπρο, ο έμπειρος φορ τόνισε: «Ποτέ δεν θα μετανιώσω που έχω κάνω στάση στη Λευκωσία. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, είμαι παθιασμένος και θέλω ακόμα να παίξω». Μιλώντας για το μέλλον του, ο Ντε Καμάργκο παρόλο που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, δεν δίστασε να πει πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφή του στο Βέλγιο (σ.σ έχει πάρει βελγική υπηκοότητα και μετρά εννέα συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους»).

«Είναι η δεύτερή μου πατρίδα, ήταν το σπίτι μου. Αν πάρω όμως τον παλμό της οικογένειάς μου, θα ήθελαν να μείνουμε στην Κύπρο γιατί είναι ήρεμα και ήσυχα, αλλά επαναλαμβάνω πως θέλω να παίξω περισσότερο. Και ακόμα έχω πολλά να δώσω. Αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, η πρόταση να επιστρέψω στο Βέλγιο, θα την μελετήσω πολύ σοβαρά. Στα σχεδόν 35 μου χρόνια, τα χρήματα δεν είναι πλέον η προτεραιότητά μου. Σε αυτόν τον τομέα έχω επενδύσει καλά για μετά το τέλος της καριέρας μου», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ