aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝταουσβίλι: «Λάθος πληροφορίες, είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ και έχω συμβόλαιο»

Νταουσβίλι: «Λάθος πληροφορίες, είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ και έχω συμβόλαιο»

Στη Γεωργία και στην ιστοσελίδα lelo.ge μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Μουρτάζ Νταουσβίλι, ο οποίος αρνήθηκε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ντιναμό Τιφλίδας για τον ίδιο, κάνοντας λόγο για λάθος πληροφορίες.

Όπως ανέφερε ο Γεωργιανός διεθνής, είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ, έχει συμβόλαιο με την ομάδα και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό.

Το δημοσίευμα:

Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι αρνείται το ενδιαφέρον της Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Γεωργιανός διεθνής μέσος και παίκτης του ΑΠΟΕΛ, αρνείται τις πληροφορίες που διαδόθηκαν, για ενδιαφέρον της Ντιναμό Τιφλίδας για τον ίδιο.

Όσα δήλωσε ο Μουρτάζ Νταουσβίλι:

Θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση σχετικά με το λεγόμενο ενδιαφέρον της Ντιναμό, και το δικό μου από την άλλη για να παίξω σε αυτή. Πρόκειται για λάθος πληροφορίες. Είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ, έχω συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους δημοσιογράφους που διαδίδουν τέτοιες πληροφορίες να φροντίσουν για την εικόνα τους, τον παίκτη και την ομάδα. Τέτοιου είδους πληροφορίες κάνουν κακό σε παίκτη και ομάδα. Αυτό που σας ζητώ είναι, αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία, να την ελέγξετε πρώτα μέσω της ομάδας ή του παίκτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ