aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝούχιου: «Ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για τους ομίλους»

Νούχιου: «Ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για τους ομίλους»

Την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έθεσε ως στόχο του ιδίου και του ΑΠΟΕΛ ο Άντχε Νούχιου μιλώντας μετά το τέλος της δραματικής πρόκρισης επί της Ζρίνσκι στα πέναλτι.

Για την πρόκριση επί της Ζρίνσκι: «Δεν θέλαμε να πάει στα πέναλτι. Τέτοια παιχνίδια όπως αυτά μπορούν να εξελιχθούν έτσι. Αυτό που έχει σημασία είναι η πρόκριση. Είμαι περήφανος για τα παιδιά. Σίγα – σιγά θα βελτιωνόμαστε. Το γκολ πάντα είναι πολύ ξεχωριστό. Το αφιερώνω στη σύζυγό μου.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Κύπρο: «Είναι μια υπέροχη χώρα η Κύπρος. Οι άνθρωποι εδώ με βοήθησαν να προσαρμοστώ άμεσα. Ευχαριστώ τον ΑΠΟΕΛ που με επέλεξε να είμαι σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ».

Για τους στόχους του στον ΑΠΟΕΛ: «Ο στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους. Γι’ αυτό ήρθα στον ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω στην ομάδα μου, στους προπονητές πως θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Θα προετοιμαστούμε για να προκριθούμε στους ομίλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ