aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝοικοκύρης στον Active (107.4, 102.5): «Πολλές πιθανότητες να επιστρέψει ο Γιαννιώτας»

Νοικοκύρης στον Active (107.4, 102.5): «Πολλές πιθανότητες να επιστρέψει ο Γιαννιώτας»

Ο ρεπόρτερ του ελληνικού GoalNews, Γιώργος Νοικοκύρης, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στον Active (107.4, 102.5) και στην εκπομπή «Τα Πάντα Όλα» και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα.

Αναλυτικά: «Έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Και τις δύο χρονιές που ανήκε στον Ολυμπιακό και έκανε προετοιμασία για να έρθει δανεικός στον ΑΠΟΕΛ. Και κυρίως πέρσι που είχε διαβεβαιώσεις ότι θα παίξει, είχε έρθει το αιφνιδιαστικό κόψιμο από ον Βίκτορ και αναγκάστηκε βρήκε το λιμάνι του στον ΑΠΟΕΛ.

Το καλοκαίρι θα έλεγα ότι θα ήταν απίθανο, τώρα όμως νομίζω πως με το πρότζεκτ που θα λειτουργήσει το καλοκαίρι (ελληνικό «αίμα») το θέμα Γιαννιώτα μπαίνει σε άλλη βάση. Είναι πρόωρο να πω ότι θα γυρίσει σίγουρα ή θα κυνηγήσει αλλού την τύχη του. Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, η περίπτωση να γυρίσει για να μείνει κερδίζει πολλές πιθανότητες.

Αν έπρεπε να τζογάρω θα έλεγα ότι θα είναι στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Θα εκμεταλλευτεί τα δικά του παιδιά που είναι διάσπαρτα. Ο Γιαννιώτας έδειξε πως δικαιούται μία σοβαρή ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Πήραν τόσοι και τόσοι ευκαιρία, αμαρτία θα είναι να μην πάρει την ευκαιρία του. Το ήθελε και ο ίδιος, το πάλεψε και δεν έχει τη συμπεριφορά που πρέπει από τους ερυθρόλευκους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ