aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝίκος Χαραλάμπους για Μαλέκκο: «Το παιδί μας παραστράτησε»

Νίκος Χαραλάμπους για Μαλέκκο: «Το παιδί μας παραστράτησε»

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της επίσημης Ομόνοιας (πατήστε εδώ) και της Θύρας 9 (πατήστε εδώ και εδώ) για το γεγονός ότι ο Κώστας Μαλέκκος  αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με τη φανέλα των πρασίνων. Ο πρόεδρος συνδέσμου παλαιμάχων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Νίκος Χαραλάμπους μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα».

Η αρχική του τοποθέτηση μετά την έκτακτη γενική συνεδρία των παλαιμάχων: «Πρέπει να πω ότι νιώσαμε πικραμένοι μέσα από τη τοποθέτηση της Θύρας 9 και της Ομόνοιας. Λέγονται πράγματα για μας άδικα, ειδικά στην περίπτωση όπου “δεν θα σεβαστούμε ούτε ηλικίες”, δηλαδή απειλές, δεν είναι ωραίο. Έχουμε σαν προτεραιότητα την αγάπη μας για το σωματείο της Ομόνοιας, η έγνοια μας δεν στέκεται σε αυτές τις μικρότητες, καταλαβαίνω γιατί συμβαίνουν είτε δικαιολογημένα είτε όχι. Σε καμιά περίπτωση δεν στεκόμαστε σε αυτό το θέμα γιατί θεωρείται λήξαν. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με όλα τα Συ.Φι, με την Θύρα 9 και την Ομόνοια. Είμαστε μια γροθιά για να ξαναφτιάξουμε την Ομόνοια που ονειρευόμαστε».

Και πρόσθεσε: «Όταν η δική μας ομάδα πονάει λόγω οικονομικών προβλημάτων των τελευταίων χρόνων, δεν υπάρχει άλλη προτεραιότητα. Έχουμε ταχτεί να προστατεύσουμε τα συμφέρονται του σωματείου μας. Ενδεχομένως να είναι ατόπημα από μας, αναλαμβάνουμε το μερίδιο μας. Αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης μας, ίσως να βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Επέστρεψε, ζήτησε συγγνώμη. Για ακόμα μια φορά λέω ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αδέρφια για ένα κοινό στόχο, αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω. Ειδικά τώρα, που αρχίζει μια νέα εποχή. Πρέπει να υπάρχει η Ομόνοια. Το οικονομικό είναι δραματικό, πρέπει όλοι να έρθουμε κοντά. Να δώσουμε την δυναμική στην Ομόνοια, να φέρουμε παίχτες, προπονητές, να πάμε ενωμένοι όπως πρέπει».

Για το αν είναι πρόθυμος να συναντηθεί με τους οργανωμένους: «Είμαστε συνεργάσιμοι, οποιαδήποτε στιγμή, είχαμε συνάντηση πριν ένα μήνα και θεωρήσαμε ότι ήμασταν ΟΚ. Ότι τα βρήκαμε και προχωρούμε. Και με την Ομόνοια. Σταθήκαμε δίπλα της εδώ και 15 χρόνια. Σταθήκαμε δίπλα τους ενωμένοι. Αλίμονο αυτή η ιστορία των παλαιμάχων να σβήνεται με αυτό τον τρόπο. Οι παλαίμαχοι θα είναι δίπλα στην ομάδα, αυτός είναι ο σκοπός. Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας, πιστεύω ότι θα τα βρούμε, για να βοηθήσουμε στο οικονομικό θέμα που υπάρχει πρόβλημα».

Αν θα έπρεπε να ενημερωθεί η επίσημη Ομόνοια για το φιλικό και τον Μαλέκκο: Έχει γίνει ένα μεγάλο κακό μετά από αυτό. Μήπως υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος; Η ανθρώπινη; Ακούγοντας κάποιες αντιδράσεις, τώρα το καταλαβαίνουμε, δεν περιμέναμε ότι θα έπαιρνε τόση έκταση. Είναι πολύς κόσμος που αντέδρασε, αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί. Δεν είναι η ώρα τώρα, πάνω απ’ όλα είναι το σωματείο και το καλό της ομάδας. Κάποιοι μπορεί να με κακολογήσουν, το καταλαβαίνω. Θα ήθελα όμως να είμαστε πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας. Είναι άσχημο όμως να απειλούν ότι δεν θα σεβαστούμε τις ηλικίες των παλαίμαχων. “Αν ξαναγεννιόμουν θα ήμουν Ομονοιάτης”, είπε ο Μαλέκκος. Αν αυτό δεν είναι μεταμέλεια, δεν είναι συγγνώμη; Εκ των πραγμάτων δεν είναι η ώρα, πάνω από όλα είναι η σωτηρία του σωματείου. Ας σκεφτούμε διαφορετικά. Αν ήταν το παιδί μας; Το παιδί μας παραστράτησε. Να είμαστε προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας, είναι λυπηρό να απειλούνται παλαίμαχοι».

Διαβάστε επίσης:

Θύρα 9: «Για μερικούς μόνο ντροπή»

Θύρα 9 για Μαλέκκο: «Την επόμενη φορά, δεν θα σας σεβαστούμε»

Ομόνοια προς Μαλέκο: «Πρόσβαλες τον κόσμο, για σένα δεν υπάρχει γυρισμός»

Ιδού ο Μαλέκκος με το τριφύλλι! (pics)

Μαλέκκος: Φόρεσε το τριφύλλι 17 χρόνια μετά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ