aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝικόλας Ιωάννου: Στον «πάγο» μετά την κόκκινη, έξι στον πάγκο, τρία στην κερκίδα

Νικόλας Ιωάννου: Στον «πάγο» μετά την κόκκινη, έξι στον πάγκο, τρία στην κερκίδα

Από βασικός και εκ των διακριθέντων της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Νικόλας Ιωάννου έχει μετατραπεί σε «περιττό» στην αγγλική ομάδα. Ο Κύπριος διεθνής άσος κέρδισε με το «καλημέρα» φανέλα βασικού στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη όταν πήρε μετεγγραφή από τον ΑΠΟΕΛ στον αγγλικό σύλλογο. Μάλιστα, τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης βαθμολογούσαν με αρκετά ψηλό βαθμό τον αριστεροπόδαρο άσο, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο αγώνας με την Λούτον στις 28 Οκτωβρίου φαίνεται πως διαφοροποίησε τα δεδομένα σχετικά με την παρουσία του Νικόλα Ιωάννου στην αγγλική ομάδα. Στο 45’ της αναμέτρησης, με το σκορ στο 0-0, ο Κύπριος αμυντικός δέχθηκε απευθείας κόκκινη και εκ τότε ο Κρις Χιούτον (αντικατέστησε τον Σαμπρί Λαμουσί επί θητείας του οποίου μετακόμισε στο Νότιγχαμ ο Ιωάννου) δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ ξανά.

Ακολούθησαν εννέα παιχνίδια με τον Νικόλα Ιωάννου να μην καταγράφει ούτε λεπτό συμμετοχής και μάλιστα στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις ήταν εκτός αποστολής! Οι Άγγλοι πλήρωσαν 500.000 ευρώ για να αγοράσουν τα δικαιώματά του από τον ΑΠΟΕΛ προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και μένει να διαφανεί κατά πόσο ο δυναμικός αμυντικός θα ενεργοποιηθεί σύντομα ή θα προκύψουν απρόσμενες εξελίξεις.

Δείτε τη φάση της αποβολής του Νικόλα Ιωάννου


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ