aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝικόλας Γεωργίου: «Στα 7 σερί πρωταθλήματα οι διαιτητές ήταν άριστοι...»

Νικόλας Γεωργίου: «Στα 7 σερί πρωταθλήματα οι διαιτητές ήταν άριστοι…»

Με δόση ειρωνίας σχολίασε σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου, τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ για την διαιτησία αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, «στα 7 σερί πρωταθλήματα οι διαιτητές ήταν άριστοι».

Η ανάρτηση του Νικόλα Γεωργίου:

«Στα 7 σερί πρωταθλήματα οι διαιτητές ήταν άριστοι.και αυτοί που φώναζαν ήταν κομπλεξικοί. Τώρα έγιναν επικίνδυνοι..

Κύπρος του έλα να δεις.

Χθες στην αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ότι η χρήση του VAR νοσεί. Όχι το VAR ως εργαλείο. Αλλά αυτοί που το χειρίζονται. Όπως νοσεί και η κυπριακή διαιτησία που έχει στις τάξεις της, διαιτητές που αδυνατούν να εφαρμόζουν ακόμα και τα βασικά.

Το πιο ανησυχητικό από όλα όμως είναι ότι αυτοί οι διαιτητές δεν αντιλαμβάνονται καν τα λάθη τους. Ή τα αντιλαμβάνονται πολύ καλά και νομίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να τους εκθέσει. Όπως συνέβη χθες με τον κ. Νεοκλέους και με τον υπεύθυνο VAR κ. Θεουλή.

Ας μιλήσει λοιπόν η εικόνα και ας κριθούν από την κοινή γνώμη και οι δύο και όσοι άλλοι αμφισβητούν το τι έγινε χθες στο ΓΣΠ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ