aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝίκη με «ζευγάρι» του Ποτέ και μία ζωγραφιά του Τάαμαρι (pics)

Νίκη με «ζευγάρι» του Ποτέ και μία ζωγραφιά του Τάαμαρι (pics)

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 3-1 την Δόξα στο Μακάρειο στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους, μετά την επιστροφή του από την Πολωνία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ποτέ και ένα ο Τάαμαρι, του οποίου μάλιστα ήταν όμορφο καθώς προτού στείλει την μπάλα στα δίκτυα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του. Ο επιθετικός από το Μπενίν, σκόραρε με κεφαλιά και κοντινό πλασέ. Πριν από την έναρξη του φιλικού, ο Ρικάρντο Φερναντές τιμήθηκε και από τις δύο ομάδες. Οι Κώστας Χριστοδούλου (πρόεδρος Δόξας) και Πρόδρομος Πετρίδης (πρόεδρος εταιρείας ΑΠΟΕΛ), παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στον πρώην παίκτη της ομάδας τους.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε και ένα εκπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (16′). Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δόξας, ενώ στο τέλος του αγώνα φόρεσε και λίγο την γαλαζοκίτρινη. Ο Φερναντές γνώρισε μεγάλη απποθέωση από τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Μακάρειο.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι αύριο (5/7), αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ερμή. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, για να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ετοιμότητα όλων των παικτών του ενόψει της Σούντουβα, ζήτησε δεύτερο διαδοχικό φιλικό. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Εντός της αυριανής ημέρας, υπενθυμίζουμε, θα ανακοινωθεί και η λίστα των παικτών για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στους παίκτες που θα μείνουν εκτός.

Διαβαστέ ΕΔΩ για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Ρικάρντο Φερναντές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ