aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝίκη για ΠΑΣ με κορυφαίο ΑΠΟΕΛίστα!

Νίκη για ΠΑΣ με κορυφαίο ΑΠΟΕΛίστα!

Σε ένα εκπληκτικό ματς που τα είχε όλα ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με μια πολύτιμη νίκη (2-1) από την έδρα του Ατρομήτου και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι Γιαννιώτες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη στο κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου και πέτυχαν δύο πανομοιότυπα τέρματα με τους Κριζμάν και Ξύδα στο πρώτο μέρος, με τον πρώτο να αστοχεί μάλιστα και σε εκτέλεση πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Βασικός στο ντεμπούτο του ο Νεόφυτος Μιχαήλ

Τα γκολ του ΠΑΣ έδωσαν τρομερό ρυθμό στον αγώνα με τον ΠΑΣ να πετυχαίνει τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τον Ατρόμητο να απαντά σε αυτό το διάστημα με τα δοκάρια των Κωτσόπουλου και Γιαννούλη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ έμεινε με το καλημέρα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σιόντη με δεύτερη κάρτα. Το αριθμητικό προβάδισμα έβαλε σε θέση ισχύος τους γηπεδούχους που έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους, ψάχνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Το γκολ του Κουλούρη αναπτέρωσε τις ελπίδες για τους Περιστεριώτες που μετά το 75΄ έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ο Μιχαήλ ήταν σε εξαιρετικό βράδυ και με τις αποκρούσεις του, έδωσε στον ΠΑΣ τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ