aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ

Νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημοσια) ΛΤΔ ενημερώνει πως έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου αναβαθμισμένου συνθετικού χλοοτάπητα με προδιαγραφές FIFA QUALITY PRO. To νέο στολίδι της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ αποτελείται από υπόστρωμα χυτού ελαστικού τάπητα που βελτιώνει την απορρόφηση κραδασμών ενώ ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι μοντέλου CCG SUPERB 45.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως το θερμοπλαστικό rubber (ελαστικό) που τοποθετήθηκε είναι νέας γενεάς, 100% φιλικό προς το περιβάλλον και ικανό να κρατά τη θερμοκρασία του γηπέδου σε χαμηλά επίπεδα. Ολόκληρη η νέα εγκατάσταση μπορεί να χωριστεί σε 2 μικρότερα γήπεδα διαστάσεων 40μΧ20μ και ένα γήπεδο μεγάλων διαστάσεων 43μX30μ.

Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας ΑΠΟΕΛ στο Pascal εξελίσσονται συνεχώς και με την συνεχή βελτίωση τους διαμορφώνεται συνολικά σε χώρο που αποτελεί ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο ισάξιο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν και τα βελτιωτικά έργα στα γήπεδα Ακαδημίας στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος». «Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην εταιρεία EXCELO LTD για την άψογη συνεργασία που διατηρούμε τα τελευταία χρόνια», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ