aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέος πονοκέφαλος στον ΑΠΟΕΛ

Νέος πονοκέφαλος στον ΑΠΟΕΛ

Ο Καρλάο πονάει και το ιατρικό τιμ έκρινε ορθό και φρόνιμο ο Βραζιλιάνος να περάσει από μαγνητικό τομογράφο (MRI), προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή. Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο κύκλος των τραυματισμών δεν λέει να κλείσει στον ΑΠΟΕΛ, που άλλη μια χρονιά το ιατρικό δελτίο δεν λέει να καθαρίσει. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Καρλάο δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης, με τον Γιώργο Μερκή να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός.

Μιας και ο λόγος για τους κεντρικούς, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Χέσους Ρουέδα εγχειρήστηκε (χιαστούς) με επιτυχία και θα παραμείνει στη Ρώμη για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες. Ο 30χρονος Ισπανός αμυντικός διαγράφηκε από το γαλαζοκίτρινο ρόστερ, με την παρουσία του Ντένις Πολιάκοφ να κρίνεται πλέον κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Σε ό,τι αφορά στους τραυματισμούς Βάτερμαν, Βινίσιους και Μιλάνοφ, που επίσης βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Στα ευχάριστα, που αφορούν τους τραυματίες, ο Ντε Καμάργκο ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα βρίσκεται και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη. Αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ