aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέος «μνηστήρας» για Καζού, μίλησε ήδη με τη Σάντος!

Νέος «μνηστήρας» για Καζού, μίλησε ήδη με τη Σάντος!

Ανοικτό παραμένει το κεφάλαιο Νατέλ-Καζού στον ΑΠΟΕΛ. Ο διακαής πόθος τόσο του Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων όσο και του τεχνικού επιτελείου, είναι η παραμονή τους στο ρόστερ και για τη νέα σεζόν, ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι υπέρ των πρωταθλητών, τουλάχιστον στην περίπτωση του Καζού, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (25/6).

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «sportlive.bg» στο… παιχνίδι διεκδίκησης για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Σάντος, έχει μπει για τα καλά η Λουντογκόρετς. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ ο Καζού βρίσκεται στο στόχαστρο της βουλγαρικής ομάδας, η οποία έχει ήδη προσεγγίσει την Σάντος για μετεγγραφή του ακραίου μπακ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έτοιμο πλάνο για αντικαταστάτες των Νατέλ και Καζού

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις συμμετοχές του Καζού με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ αναφέρουν χαρακτηριστικά πως είναι ένας υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής. Παράλληλα αναφέρουν πως είναι πιθανόν να αγωνίζεται στην Λουντογκόρετς ως δανεικός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε προ ημερών, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τόσο ο Καζού όσο και ο Νατέλ θα μετακινηθούν στην ομάδα με ελευθέρα μετεγγραφή. Ωστόσο τα δεδομένα… περιπλέκονται, ενώ ο χρόνος πιέζει, καθώς ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ήδη στην Αυστρία για προετοιμασία. Τέλος να αναφέρουμε πως ο Αλεσάντρο είναι στην Βραζιλία εκπροσωπώντας τους γαλαζοκίτρινους, παρακολουθώντας παράλληλα και τις εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ