aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέος επίσημος χορηγός για τον ΑΠΟΕΛ

Νέος επίσημος χορηγός για τον ΑΠΟΕΛ

Τη συμφωνία με την εταιρεία L.P. Franceskides & Co Ltd για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2018-2019, 2019-2020 και 2020-2021 ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Όπως τονίζουν οι γαλαζοκίτρινοι το εμπορικό σήμα τoυ Νέου Επίσημου Χορηγού θα τοποθετηθεί στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με το νέο Επίσημο Χορηγό του ΑΠΟΕΛ, την εταιρεία L.P. Franceskides & Co Ltd για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2018-2019, 2019-2020 και 2020-2021.

Το εμπορικό σήμα τoυ Νέου Επίσημου μας Χορηγού θα τοποθετηθεί στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας μας. Συγκεκριμένα θα προβάλλεται στο πίσω μέρος, στο παντελονάκι της ομάδας.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την L.P. Franceskides & Co Ltd για την εμπιστοσύνη που δείχνει με την επιλογή της να συνδεθεί με τον ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα τρία χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της εταιρείας L.P. Franceskides & Co Ltd.

Μέσα από την χορηγική συνεργασία η L.P. Franceskides & Co Ltd θα προβάλλει τα κορυφαία ελαστικά του ομίλου, Michelin, BFGoodrich & Riken όπως και τα κορυφαία ποιότητας λιπαντικά Total.

Στα πλαίσια των ενεργειών Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης των δύο εταιρειών θα προγραμματιστούν κοινές εκδηλώσεις σε συνεργασία με την Reaction που θα έχουν ως σκοπό, την ευαισθητοποίηση του Κύπριου οδηγού για θέματα  οδικής συνείδησης καθώς και στην ενημέρωση για αυτήν στις πιο μικρές ηλικίες.

Η συνεργασία θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου, η ημερομηνία της οποίας, θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ