aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέο πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ (αποστολή)

Νέο πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ (αποστολή)

Μια δυσάρεστη εξέλιξη επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ. Ο Τόμι Ορ από εκεί που προοριζόταν για το αρχικό σχήμα, έμεινε εκτός αποστολής! Ο Αυστραλός εξτρέμ, δέχθηκε χτύπημα στην ποδοκνημική και διεγνώσθη με διάστρεμμα. Θα ακολουθήσει φυσιοθεραπευτικό πρόγραμμα, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση από πλευράς των γαλαζοκιτρίνων.

Από εκεί και πέρα, ο Ζίφκο Μιλάνοφ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του στη Βαρκελώνη ενώ οι Γιώργος Εφραίμ, Φακούντο Μπερτόλιο έκαναν ατομικό πρόγραμμα, μένοντας επίσης εκτός.

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της εκγύμνασης των παικτών ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα (19:00) για την 4η αγωνιστική απέναντι στην Ανόρθωση, την οποία αποτελούν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Βάτερμαν, Γουδίνιο, Παρασκευάς, Βούρος, Αλεξάνδρου, Λάγο, Καρλάο, Μερκής, Ρουέδα, Μοράις, Βινίσιους, Φαρίας, Σόουζα, Αλωνεύτης, Μακρής, Ζαχίντ, Εμπεσίλιο, Σάλαι, Ντε Καμάργκο, Ποτέ, Αντωνίου.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα που παρουσίασε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά. Άλλωστε, η σωστή διαχείριση του ρόστερ, αποτελεί και το «κλειδί» για καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αξιοπρεπή παρουσία στα δύσκολα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα θελήσει να παρουσιάσει απέναντι στην Ανόρθωση μιαν ενδεκάδα που θα βγάζει ζωντάνια και φρεσκάδα με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη σερί επιτυχία της στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ