aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέο ηχηρό όνομα για αντί-Γιοβάνοβιτς

Άλλο ένα ηχηρό όνομα προπονητή ήρθε να προστεθεί στους υποψήφιους να αναλάβουν το πόστο που έμεινε ορφανό από την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αφορά τον πάγκο της εθνικής ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ένα δεκαπενθήμερο μετά την απόλυση του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ χωρίς καν να καθίσει ούτε ένα παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, η Ομοσπονδία της χώρας είναι έτοιμη να προσλάβει τον αντικαταστάτη του και εκτός από τον Ζλάτκο Ντάλιτς, οι Άραβες έβαλαν στο… μάτι και τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.

Το ενδιαφέρον για τον 71χρονο Βραζιλιάνο κόουτς που είχε οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 2002 και την Πορτογαλία στον τελικό του Euro 2004 επιβεβαιώθηκε από τον ατζέντη του με δηλώσεις του στο Fox Sports. «Έχουμε δεχθεί δύο πολύ σοβαρές επαφές από την Ασία. Μόλις ανοίξουν τα σύνορα θα πάμε για τις διαπραγματεύσεις. Η μία είναι από την Κίνα, η άλλη από τα ΗΑΕ», ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι στον Ομοσπονδιακό προπονητή της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς, σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, κατατέθηκε δελεαστική πρόταση με αποδοχές 5.000.000 ευρώ σε μια προσπάθεια των Άραβων να τον δελεάσουν να αφήσει την φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Scolari confirms he'll leave Guangzhou Evergrande - AS.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ