aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝεκτάριος: «Δεν μου έχει συμβεί ξανά»

Νεκτάριος: «Δεν μου έχει συμβεί ξανά»

Πρωτόγνωρη κατάσταση ήταν για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου τα όσα συνέβησαν στις καθυστερήσεις της ρεβάνς του ΑΠΟΕΛ με τη Ρόζενμποργκ, όπου οι πρωταθλητές Κύπρου σημείωσαν τρία γκολ στις καθυστερήσεις ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ο 32χρονος μέσος ανέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 μιλώντας στον Γιώργο Χελάκη: «Δεν μου έχει συμβεί ξανά και νομίζω ότι σε λίγους έχει τύχει. Είναι αποτέλεσμα έντονης πίστης και αδιάκοπης προσπάθειας για να πετύχουμε τα όνειρα μας. Υπήρξε μια άρνηση για να δεχθούμε οποιαδήποτε αποτυχία και έστω και την ύστατη στιγμή πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Παράλληλα, δεν θέλησε να οριοθετήσει στόχους εν όψει της συνέχειας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, τονίζοντας: «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι μια ιστορία».

Το αν έχει ξαναζήσει ματς με τρία ματς στις καθυστερήσεις: «Δεν μου έχει συμβεί ξανά και νομίζω ότι σε λίγους έχει τύχει. Είναι αποτέλεσμα έντονης πίστης και αδιάκοπης προσπάθειας για να πετύχουμε τα όνειρα μας. Υπήρξε μια άρνηση στο να δεχθούμε οποιαδήποτε αποτυχία και έστω και την ύστατη στιγμή πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Το που οφείλεται το γεγονός ότι κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ να σημειώσει τρία γκολ στις καθυστερήσεις: «Το δεύτερο και το τρίτο ήταν και θέμα συγκυριών, διότι είχε ανοιχτεί η αντίπαλη ομάδα. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε εκείνο το σημείο, ώστε να μην δεχθούμε γκολ και δηλαδή δεν άλλαξε κάτι σε εμάς, ενώ άλλαξε ο προσανατολισμός της Ρόζενμποργκ με το πρώτο γκολ που δέχθηκε».

Τους στόχους που υπάρχουν από εδώ και πέρα και τα επόμενα «θαύματα» που… σκοπεύει να πετύχει ο ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια ότι κάθε παιχνίδι είναι μια ιστορία και μια προσπάθεια για να γραφτεί ιστορία. Το ίδιο ισχύει και για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα αποτελέσει μια προσπάθεια για να γράψουμε ιστορία. Στη δική μας περίπτωση και με το μπάτζετ που υπάρχει δεν γίνεται να βάζουμε στόχο (σ.σ. στην Ευρώπη) και ονειρευόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ