aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέα ξαφνική αποχώρηση από την Δόξα, παρελθόν ο Αλεξάνδρου

Νέα ξαφνική αποχώρηση από την Δόξα, παρελθόν ο Αλεξάνδρου

Απρόσμενη εξέλιξη, με νέα αποχώρηση από την Δόξα. Η ομάδα της Κατοκωπίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νεκτάριο Αλεξάνρου, ο οποίος τον Ιανουάριο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες αποχώρησε και ο τεχνικός της ομάδας, Λούκας Χατζηλούκας, ο οποίος μάλλον θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Ο Νεκτάριος υπήρξε παράδειγμα επαγγελματία και με την αγωνιστική του παρουσία και τα ηγετικά του προσόντα συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή σωτηρία της ομάδας αλλά και στη φετινή μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα έλυσαν το συμβόλαιο τους με αμοιβαίο σεβασμό και για αμοιβαίο όφελος προς υλοποίηση τόσο των στόχων της ομάδας όσο και του ποδοσφαιριστή και εύχονται αλληλέγγυα καλή τύχη εκατέρωθεν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ