aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέα «πυρά» σε Νεοφυτίδη: «Όταν αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ...»

Νέα «πυρά» σε Νεοφυτίδη: «Όταν αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ…»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ μέσω της οποίας εξαπολύει πυρά ξανά στον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη.

«Απαιτούμε από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ να παρουσιάσει αποδείξεις για τη ΔΗΜΟΣΙΑ αναφορά του σε τηλεοπτικές δηλώσεις του στο ΡΙΚ περί διαβεβαιώσεων είσπραξης των δόσεων που δεν καταβλήθηκαν λόγω πανδημίας από πλευράς των παροχέων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΑΠΟΕΛ. Είναι πραγματικά άξιο απορίας από που αντλεί ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ τις πληροφορίες του και που δυστυχώς όχι μόνο είναι αναληθείς αλλά τις παρουσιάζει τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στους τηλεθεατές και ως δεδομένα. Δεν γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει τι ισχύει για τις άλλες ομάδες και αν έχουν προεισπράξει ποσά ή όχι. Ξέρουμε τι συμβαίνει στη δική μας ομάδα και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέραμε και χθες ως διοίκηση προχωρήσαμε σήμερα σε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν πλήρως για όλη την απώλεια εσόδων που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα καθώς και για τις προβλεπόμενες οικονομικές απώλειες που θα προκύψουν τους αμέσως επόμενους μήνες. Παρουσιάσαμε στους αρχηγούς της ομάδας μας, την επιστολή που λάβαμε από τον τηλεοπτικό μας παροχέα που λέει ακριβώς το αντίθετο αυτού που ανέφερε και σήμερα δημόσια στο ΡΙΚ, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ.

Παρουσιάσαμε επίσης της ενημέρωσης που τύχαμε περί μη καταβολής των δόσεων από την κύρια χορηγό εταιρεία στην αγωνιστική φανέλα καθώς και τις απώλειες εσόδων που προέκυψαν από τη μη διεξαγωγή των αγώνων σε εισιτήρια και σε πωλήσεις προϊόντων. Μεταφέρθηκαν στους ποδοσφαιριστές όλα τα δεδομένα τόσο σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος όσο και στην περίπτωση πλήρους διακοπής του. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους αρχηγούς της ομάδας μας για τη συζήτηση που υπήρξε μέσα σε κλίμα πλήρους κατανόησης.

* Μπορούμε να στέλνουμε καθημερινά φωτογραφικό υλικό από τον Αρχάγγελο για όποιον επιθυμεί να μετράει τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης. Κρίμα που απέτυχε η σημερινή προσπάθεια όμως κάθε μέρα θα είναι και μια νέα ευκαιρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ