Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία τoυ ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς. Στην αποστολή του αυριανού αγώνα (19:00) που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΖ ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 16 ποδοσφαιριστές.
Ο Λάγο κατά τη διάρκεια του διτέρματος στραμπούληξε το πόδι του και αποχώρησε. Ο Σάλαϊ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουγγαρίας με μικροενόχληση στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Το ίδιο ακολούθησε και ο Βινίσιους λόγω μικροενοχλήσεων στον αχίλλειο. Ορ, Μπερτόλιο, Καρλάο και Ιωάννου έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
Αποστολή: Βάτερμαν, Γουδίνιο, Βούρος, Αλεξάνδρου, Μερκής, Ρουέδα, Μοράις, Φαρίας, Σόουζα, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ζαχίντ, Εμπεσίλιο, Ντε Καμάργκο, Ποτέ.