aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέα νίκη και κορυφή

Νέα νίκη και κορυφή

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου 13-5 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης, διατήρησε το αήττητο του και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

H επίσημη ενημέρωση:

“Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου 13-5 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης, διατήρησε το αήττητο του και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας, με συγκάτοικο την Μέσα Γειτονιά, την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική. Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν οι Νικολάου 5, Μήλας 4 και Προδρόμου 4.

Οι πολίστες του Ανδρέα Κυθρεώτη δεν συνάντησαν καμία δυσκολία στο σημερινό παιχνίδι με τον Ν.Ο Αμμοχώστου. Αφού πήραν από το 1ο οχτάλεπτο προβάδισμα, το διεύρυναν στη συνέχεια και έφτασαν εύκολα στο τρίποντο.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η χρησιμοποίηση του νεαρού τερματοφύλακα Χρίστου Θεοδώρου. Άλλωστε ο βασικότερος και μακροπρόθεσμος στόχος του τμήματος είναι η ανάδειξη και η ενίσχυση της Ανδρικής ομάδας από πολίστες των Ακαδημιών.

Κυριακή το ντέρμπι
Την επόμενη Κυριακή 15 Ιανουαρίου η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς στο ντέρμπι κορυφής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Λεμεσού στις 13:15.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 8-1, 12-2, 13-5 

Άνδρες (Ανδρέας Κυθρεώτης): Βασιλείου Α. (Τ), Ιωσήφ, Θεοφανίδης, Παφίτης, Μήλας, Κτωρίδης, Σιακάς, Μπαγλατζής, Νικολάου, Προδρόμου, Βασιλείου Κ., Θεοδώρου (Τ).

Κέρδισαν και οι μικροί
Εκτός από τους Άνδρες, τη νίκη πανηγύρισαν και οι μικρότερες ομάδες του ΑΠΟΕΛ. Οι Νέοι και Παίδες επικράτησαν του ίδιου αντιπάλου (Ν.Ο Αμμοχώστου) με 3-2 και 8-7 αντίστοιχα.

Η ομάδα των Νέων παρατάχθηκε με πέντε σημαντικές απουσίες και ο προπονητής Ανδρέας Κυθρεώτης υποχρεώθηκε να χρησιμοποιήσει τον τερματοφύλακα Χρίστο Θεοδώρου ως παίχτη προκειμένου να συμπληρωθεί η εφτάδα. Ταυτόχρονα, η αποστολή απαρτίστηκε από παίχτες των Κ15. Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν τα παιδιά έδειξαν ομαδικότητα και με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά πήραν τη σημαντική νίκη με 3-2.

Όσον αφορά στους Παίδες, έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να κερδίσουν ακόμα ένα παιχνίδι για γερά νεύρα me 8-7.

Νέοι (Ανδρέας Κυθρεώτης) : Πάλλης (Τ), Κιαγιάς, Κοτζιάπασιης, Φανής, Σωτηρίου, Κυπριανού, Λοΐζου, Παπαδάμου, Θεοδώρου, Σαρρής Σ. (Τ).

Παίδες (Ανδρέας Κυθρεώτης): Σαρρής (Τ), Κουταλιανός, Κυριακίδης, Παπαδάμου, Κιαγιάς, Χαραλαμπίδης, Κοτζιάπασιης Λ, Γιάγκου, Οριέττας, Γιωργαλλής, Λοΐζου, Θεοδόσιου, Μαρκίδης (Τ)”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ