aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέα κριτική: «Ήταν ένα χάλι… αν ο ΑΠΟΕΛ το πίστευε…»

Νέα κριτική: «Ήταν ένα χάλι… αν ο ΑΠΟΕΛ το πίστευε…»

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στην Ολλανδία η εκτός έδρας εμφάνιση και ισοπαλία (0-0) με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Άγιαξ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων ενώ οι πρωταθλητές Κύπρου τους κοίταξαν στα μάτια, ενώ από ατυχία δεν σκόραραν (έστω) ένα γκολ.

Ο Τύπος της χώρας ασκεί έντονη κριτική τόσο στον προπονητή της ομάδας, Ντεν Χανγκ, για τις επιλογές αλλά και τις «εμμονές» του, ενώ νέες δηλώσεις, αυτή τη φορά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ολλανδίας, Ruud Gullit, κυμαίνονται στο ίδιο… κλίμα. Χαρακτηριστικά αναφέρει ο Άγιαξ έχασε ποιότητα μετά τις αποχωρήσεις των Ντε Γιόνγκ και Ντε Λιχτ.

Στη συνέχεια τονίζει: «Ήταν απογοητευτικός, όπως απογοητευτικός ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο η ατομική ποιότητα των παικτών έφερε τη νίκη. Υπήρχε χαλαρότητα, οι παίκτες έδειχναν να παίζουν για τον εαυτό τους και δεν έβγαζαν αυτοματισμούς. Ήταν ένα χάλι».

Τέλος, καταλήγει με αναφορές για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Οι Κύπριοι έδειξαν δέος και αυτό είναι κέρδος από την περσινή περίοδο. Είναι δύσκολο να παίζεις με μια ομάδα που παίζει τόσο αμυντικά, ειδικά όταν παίζεις όπως έπαιξε ο Άγιαξ. Αν το πίστευε περισσότερο, ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κάνει ζημιά στον Άγιαξ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ