aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέα επιστολή ΑΠΟΕΛ: «Αντικατάσταση Εγγλέζου και των άλλων μελών της διαιτητικής ομάδας στο Ομόνοια-Δόξα»

Νέα επιστολή ΑΠΟΕΛ: «Αντικατάσταση Εγγλέζου και των άλλων μελών της διαιτητικής ομάδας στο Ομόνοια-Δόξα»

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τη Νέα Σαλαμίνα για το κύπελλο, ο ΑΠΟΕΛ επανέρχεται με νέα αποστολή ζητώντας και σήμερα την αντικατάσταση του βοηθού Νίκου Εγγλέζου καθώς και όσων διαιτητών έχουν οριστεί στους αγώνες κυπέλλου και αποτελούσαν μέλη της διαιτητικής ομάδας της αναμέτρησης Ομόνοια-Δόξα Κατωκοπιάς.

Οι γαλαζοκιτρινοι προχωρούν ένα ακόμα βήμα παρακάτω αναφέροντας στην επιστολή τους ότι δεν είναι δυνατό μετά την απόφαση από την επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για διεξαγωγή έρευνας που αφορά στο ενδεχόμενο χειραγωγημένου αγώνα, οι διαιτητές που ήταν πρωταγωνιστές σε όσα έχουν συμβεί στον εν λόγω αγώνα, να έχουν οριστεί 3 μέρες μετά σε αγώνες κυπέλλου.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην επιστολή, οι κ. Εγγλέζου, Κουμής και Χρίστου, θα έπρεπε οι ίδιοι να έχουν την ευθιξία να δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν να οριστούν ξανά σε αγώνα πριν από την ολοκλήρωση της έρευνας. Ο ΑΠΟΕΛ ζητά από τον κ. Μάζιτς να προχωρήσει σε αυτό που θεωρεί αυτονόητο και να αλλάξει τους σημερινούς ορισμούς μετά και την παραδοχή του ίδιου του Σέρβου αρχιδιαιτητή ότι πολλοί διαιτητές δεν δείχνουν σεβασμό προς τον ίδιον τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ