aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέα διοίκηση ενόψει στο σωματείο

Νέα διοίκηση ενόψει στο σωματείο

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Νέα διοίκηση αναμένεται ότι θα συσταθεί στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ, αρχές του επόμενου μήνα! Αυτή η εξέλιξη έχει προκύψει από την περασμένη Κυριακή καθώς από την ημέρα εκείνη, επί της ουσίας δεν υπάρχει διοίκηση στο σωματείο των γαλαζοκιτρίνων.

Ο λόγος; Μετά τις τρεις παραιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τα μέλη της επταμελούς διοίκησης, έχει προκύψει και τέταρτη. Πράγμα που σημαίνει ότι διοίκηση παύει να υφίσταται λόγω παραίτησης της πλειοψηφίας του αριθμού των διοικητικών μελών.

Σύμφωνα με το καταστατικό, ενεργοποιείται χρονική περίοδος 21 ημερών από την ημέρα που παύει να υπάρχει πλειοψηφία μη παραιτηθέντων μελών, κάτι που δεν υπάρχει από την περασμένη Κυριακή.

Τι γίνεται τώρα; Ήδη, μια ομάδα ανθρώπων που μάλιστα έχει οργανωθεί, θα υποβάλει υποψηφιότητα κατά την ημέρα που θα γίνει η εκλογική Γενική Συνέλευση. Αν βέβαια δεν υπάρχει «αντίπαλη ομάδα» που να υποβάλει υποψηφιότητα, τότε αυτόματα αυτοί οι άνθρωποι αναλαμβάνουν τις τύχες του γαλαζοκίτρινου σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ