aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΝέα δεδομένα για ΑΠΟΕΛ: H Σουτιέσκα «σκότωσε» την Σλόβαν στο 95' (video)

Νέα δεδομένα για ΑΠΟΕΛ: H Σουτιέσκα «σκότωσε» την Σλόβαν στο 95′ (video)

Ορθάνοικτη είναι η υπόθεση πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο ζευγάρι Σλόβαν – Σουτιέσκα, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκεί που όλες οι προβλέψεις ήθελαν την Σλόβαν να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να βρεθεί στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ, οι Σλοβάκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, έτσι η πρόκριση και κατ΄ επέκταση ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ θα προκύψει στον επαναληπτικό της ερχόμενης βδομάδας στο Μαυροβούνιο.

H Σλόβαν έχοντας την συμπαράσταση των ένθερμων οπαδών της άρχισε πιο απαιτητικά την αναμέτρηση και πολιόρκησε την εστία της Σουτζιέσκα. Οι Σλοβάκοι παρά την πίεση δεν κατάφεραν να πετύχουν το ζητούμενο για 82’, όταν ο Σποράρ με κοντινό πλασέ σε γρήγορη αντεπίθεση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έβαλε την Σλόβαν σε θέση οδηγού.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστέρησαν ο Κογιάσεβιτς με άψογο σουτ εκτός περιοχής «κάρφωσε» την Σλόβαν και έδωσε στην Σουτιέσκα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού. Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας ήταν ανώτερη, κάτι που μαρτυρούν οι 26 τελικές προσπάθειες, έναντι 11 της ομάδας του Μαυροβουνίου, όμως το τελικό 1-1 αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού.

Τον αγώνα παρακολούθησε από τηλεοράσεως στην Αυστρία σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ, ενώ στο γήπεδο ήταν οι βοηθοί του Πάολο Τραμετσάνι, Ρόκο και Αλμπέρτι, οι οποίοι σαφώς και κατέγραψαν χρήσιμες πληροφορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ