aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νάβας: «Δεν μας απασχολεί ο ΑΠΟΕΛ»

Φουλ επίθεση είναι το σύνθημα του τερματοφύλακα της Ρεάλ, Κέιλορ Νάβας ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κοσταρικανός εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των μερένχες στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά: «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, αλλά η διάθεση είναι πάντα η ίδια για τις νίκες. Θα δούμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ όπως όλα, με τα ίδια κίνητρα για τη νίκη. Ο δρόμος για τους τίτλους δεν είναι εύκολος. Θα επιστρέψουμε».

Αν γνωρίζει τον Ραούλ Γουδίνιο: «Πριν από κάθε παιχνίδι μαθαίνουμε όλους τους αντιπάλους μας. Θα ενημερωθούμε και τώρα για τους αντιπάλους μας για να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν μας απασχολεί πώς θα παίξει ο ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα παίξουμε επιθετικά για να κερδίσουμε. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς».

Για την επιστροφή του Ρονάλντο: «Είναι σημαντική η επιστροφή του Ρονάλντο. Πάντα είναι καλό να έχεις στο γήπεδο τον καλύτερο παίκτη του κόσμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ