aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝατέλ – Καζού: «Οι κόποι μας ανταμείφτηκαν, τώρα…»

Νατέλ – Καζού: «Οι κόποι μας ανταμείφτηκαν, τώρα…»

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ μίλησαν στην ιστοσελίδα esportes.yahoo.com οι Καζού και Νατέλ. Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκίτρινων πανηγύρισαν τίτλο στα ευρωπαϊκά γήπεδα για πρώτη φορά και δήλωσαν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για την κατάκτηση του νταμπλ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, το οποίο προήλθε μετά από σκληρή δουλειά και συνεργασία από τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Παλέψαμε σκληρά κάθε μέρα και τώρα η προσπάθεια μας απέδωσε καρπούς. Είναι ευτυχία για μένα να κατακτήσω πρωτάθλημα στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη. Τώρα θα ξεκουραστούμε και έχουμε τον τελικό κυπέλλου για να φέρουμε άλλον ένα τίτλο στον ΑΠΟΕΛ», ανέφερε ο Καζού.

Από την πλευρά του ο Λέο Νατέλ, είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτόν τον τίτλο, είναι ο πρώτος μου στην Ευρώπη. Από την αρχή του πρωταθλήματος το θέλαμε πολύ, παλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Είμαι ευχαριστημένος, επίσης, που βοήθησα την ομάδα να πάρει το εισιτήριο για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ