aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝατέλ: «Η καλύτερη μου φάση. Θα χαιρόμουν αν επέστρεφα, θα δούμε…»

Νατέλ: «Η καλύτερη μου φάση. Θα χαιρόμουν αν επέστρεφα, θα δούμε…»

Την επιθυμία να επιστρέψει κάποια μέρα στη Βραζιλία και να καθιερωθεί στη Σάο Πάολο εξέφρασε σε συνέντευξη του σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του ο Λέο Νατέλ. Η ιστοσελίδα jovempan.uol.com.br δημοσιεύει προαγγελτικό ρεπορτάζ της συνέντευξης του 21χρονου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ και αναφέρει ότι η συνέντευξη θα δημοσιευθεί ολοκληρωμένη τις επόμενες μέρες.

Μεταξύ άλλων, ο Νατέλ τονίζει στους συμπατριώτες του ότι στον ΑΠΟΕΛ διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του, ενώ για το μέλλον του επεσήμανε πως θα ολοκληρώσει φέτος το δανεισμό του στην κυπριακή ομάδα και ακολούθως θα δει για το μέλλον του. Ο Νατέλ έσταξε… μέλι για τον Ροτζέριο Σένι, ο οποίος ήταν ο προπονητής και ο άνθρωπος που τον βοήθησε, όπως είπε, να βελτιωθεί.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις «αγαπημένοι» παίκτες του Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ

Απόσπασμα των δηλώσεων

«Είμαι παίκτης της Σάο Πάολο, παίζω δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Κύπρο, αλλά ανήκω στη Σάο Πάολο. Θα δούμε το μέλλον μου όταν ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου εδώ. Θα χαιρόμουν αν επέστρεφα στη Σάο Πάολο φυσικά. Εδώ (σ.σ. στην Κύπρο) περνάω την καλύτερη φάση της καριέρας μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ