aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ναι, μεν, αλλά…» από τον Κρίστιανσεν!

«Ναι, μεν, αλλά…» από τον Κρίστιανσεν!

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δήλωσε χαρούμενος για το τρίποντο που πήρε η ομάδα του απέναντι στην Καρμιώτισσα, όμως, όπως αναμενόταν, τόνισε τη στεναχώρια του για την πολύ μέτρια απόδοση που είχε ο ΑΠΟΕΛ.

«Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό αλλά όχι για την απόδοση της ομάδας ωστόσο είναι και κάποια παιχνίδια που βλέπεις την ουσία. Σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα έπρεπε να δώσει περισσότερη υπομονή στην ομάδα. Ωστόσο δεν ελέγξαμε τον αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός στο τρανσίσιον», είπε αρχικά.

«Όταν μια ομάδα δεν μπορεί να πετύχει το δεύτερο γκολ, είναι σημαντικό να μη χάσεις και να έχεις καλή οργάνωση στην άμυνα. Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά που μπήκαν στον αγώνα», πρόσθεσε και συνέχισε όσον αφορά στο ματς με την Μπιλμπάο.

«Τώρα κοιτάμε την Πέμπτη ελπίζοντας για καλύτερη εμφάνιση. Θεωρώ ότι το μυαλό των παιδιών δεν ήταν στον επόμενο αγώνα και ήταν κάτι που τους ζήτησα από την αρχή. Έλπιζα για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ώστε να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε παίκτες-κλειδιά, αλλά τελικά κουραστήκαμε ακόμα περισσότερο. Ελπίζω να μην υπάρχει κάτι σοβαρό για τον Γιαννιώτα σε μια φάση που η κόκκινη κάρτα ήταν ξεκάθαρη», κατέληξε.

Μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, ο Δανός τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων εξέφρασε και την ικανοποίησή του για την παρουσία των Γιαμπερέ και Κάνιας στο ντεμπούτο τους, ο πρώτος ως βασικός και ο δεύτερος ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ