aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ναι, με ενδιαφέρει πολύ ο ΑΠΟΕΛ»

«Ναι, με ενδιαφέρει πολύ ο ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Νορβηγίας ο Γιόργκεν Σιέλβικ, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του, ενώ και ο ίδιος δηλώσεις πως είναι θετικός για μία τέτοια μετακίνηση. «Πιστεύω είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας καλός σύλλογος, με σταθερή και ελεγχόμενη οικονομική κατάσταση. Είναι μία τοπ ομάδα στην Κύπρο και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, είναι σταθερά στην Ευρώπη για πολλά χρόνια», το αρχικό σχόλιο του Νορβηγού στόπερ.

Στο «κάδρο» ο Γιόργκεν Σκιέλβικ

Και συνεχίζει: «Αν έρθει πρόταση θα αποφασίσει η Ρόζενμποργκ αν είναι αρκετά καλή. Όμως, αν μιλάμε για πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ τότε θα ήθελα να πάω εκεί. Αν πει το ναι η Ρόζενμποργκ, τότε θα μπω στο αεροπλάνο για Κύπρο. Το κλίμα εκεί μου αρέσει πολύ, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα Εγώ δεν μίλησα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά το έκαναν οι ατζέντηδες μου, Mike Kjølø and Morten Wivestad».

Ακολούθως ο Σκιέλβικ αποκαλύπτει πως έμαθε από χθες το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν σχολίασε αν τον θέλουν και άλλες ομάδες. Και το ρεπορτάζ καταλήγει πως το  deadline για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (συμμετέχει και η Ρόζενμποργκ) είναι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ