aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ναι» για Πολιακόφ, με μία υποσημείωση…

«Ναι» για Πολιακόφ, με μία υποσημείωση…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση δεν σταματούν στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται εν μέσω σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά οι υπεύθυνοι σε θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό συνεχίζουν τη δουλειά τους, έχοντας την πυξίδα στραμμένη σε προσθήκες τόσο στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσο και σε αυτήν του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία ΑΠΟΕΛ με τον Πολιακόφ (pics/vid)

Νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας; Ο Λευκορώσος Ντενίς Πολιακόφ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές θέσεις αφού αγωνίζεται στα άκρα της οπισθοφυλακής, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Πρόκειται για παίκτη που ενδιαφέρει τους γαλαζοκίτρινους, αλλά δεν αφορά προσθήκη για την προσεχή περίοδο.

«Ο Πολιακόφ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ. Δεν περιλαμβάνεται όμως στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου, αλλά πιο μακροπρόθεσμα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο στο «Goal» του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Νεκτάριου Πετεβίνου. Ο Πολιακόφ είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην Μπάτε Μπορίσοφ από το 2012 μετρώντας 133 συμμετοχές και 6 γκολ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του έχοντας 13 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ