aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Να ξεκαθαρίσει ο Τραμετσάνι, το ξαναζήσαμε με Καρλάο, ραντεβού με Μοράις»

«Να ξεκαθαρίσει ο Τραμετσάνι, το ξαναζήσαμε με Καρλάο, ραντεβού με Μοράις»

Για την επόμενη ημέρα του χαμένου τελικού του κυπέλλου και για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Κάθε επόμενη μέρα μιας ήττας, ειδικά για μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ, ούτε χαρούμενη είναι ούτε εύκολο να τη διαχειριστείς. Κυρίως όταν χάνεις ένα τρόπαιο, που πήγαμε για να το κερδίσουμε. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, ειδικά τον τελευταίο καιρό για να φτάσουμε στο σημείο να μην βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερο που μπορούσαμε. Οι ευθύνες του τελευταίου τριημέρου βαραίνουν όλους. Δεν αντιμετωπίσαμε ψύχραιμα την όλη κατάσταση, υπήρξαν και κάποιες διαρροές που πρέπει να ελέγξουμε. Οι εσωτερικές διαρροές των τελευταίων ημερών έκαναν κακό στην ομάδα και πρέπει να ελέγξουμε οτιδήποτε εσωτερικά. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη θέση είτε από τον προπονητή είτε από τον ΑΠΟΕΛ»

Αν θα αποχωρήσει ο Τραμετσάνι: «Το θέμα προέκυψε εδώ και τρεις βδομάδες και έπρεπε να μείνει στα εσωτερικά του συλλόγου. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη θέση είτε από τον προπονητή είτε από τον ΑΠΟΕΛ. Επιτρέψετε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εσωτερικά και από εκεί και πέρανα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

Ερωτηθείς για τον Καρλάο, είπε: «Το αν συνεχίζει η όχι θα το καθορίσουν οι εξελίξεις σε ότι αφορά στις συμβατικές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Με τον Καρλάο το έχουμε ζήσει αρκετές φορές, άρα επιτρέψετέ μου να επιφυλαχθώ. Τις επόμενες ημέρες, θα προκύπτουν εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα που αφορούν την ομάδα. Σήμερα το απόγευμα υπάρχει ραντεβού με τον Μοράις. Μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι μια ώρα που δεν μπορώ να είμαι πιο ξεκάθαρος».

Απαντώντας σε ερώτηση τι ακριβώς συμβαίνει με τον προπονητή και εάν έχει άλλη πρόταση και θέλει να φύγει είπε: «Γι’ αυτό είπε πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ίδιος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ