aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛNα... τριτώσει το καλό

Nα… τριτώσει το καλό

Τον τρίτο του αγώνα στους ομίλους του Europa League δίνει απόψε το ΑΠΟΕΛ. Αγωνίζεται στις 22:05 στη Βέρνη της Ελβέτιας με τη Young Boys με στόχο να αυξήσει τη βαθμολογική του συγκομιδή στο δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Έχοντας το απόλυτο των βαθμών στους δύο πρώτους αγώνες μετά τις νίκες του επί της Αστάνα και επί του Ολυμπιακού Πειραιώς, το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και σε ενδεχόμενο θετικού αποτελέσματος απόψε, θα κάνει άλλο ένα βήμα για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα σαφώς μια ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν, που για το σημερινό αγώνα δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Ορλάντι και Ντε Καμάργκο.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το σημερινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο «Σταντ ντε Σουίς» που θα φιλοξενήσει την αποψινή αναμέτρηση.

Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, ο Ολυμπιακός – Πειραιώς υποδέχεται την Αστάνα Καζακστάν.

Η βαθμολογία του ομίλου
Clubs P W D L F A +/- Pts
APOEL FC APOEL FC 2 2 0 0 3 1 2 6
Olympiacos FC Olympiacos FC 2 1 0 1 1 1 0 3
BSC Young Boys BSC Young Boys 2 0 1 1 0 1 -1 1
FC Astana FC Astana 2 0 1 1 1 2 -1 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ