aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Να σταματήσουν να με μπερδεύουν...»

«Να σταματήσουν να με μπερδεύουν…»

Στις δυνατότητες των παικτών του αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη με 3-1 επί της Ομόνοιας, αλλά και στην κριτική που δέχθηκαν κάποιοι προηγουμένως. Ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, τόνισε επίσης ότι οι παίκτες του τον «μπερδεύουν» και ότι «πρέπει να αρχίσουν να κυνηγούν τον εαυτό τους».

«Είναι σημαντικό όταν έχεις μέτρια απόδοση να καταφέρνεις να παίρνεις την νίκη. Θα έλεγα πως η εικόνα του αγώνα ήταν ισορροπημένη. Στα πρώτα τριάντα λεπτά ήταν ισορροπημένη η εικόνα, δεν υπήρχαν ιδιαίτερες απειλές με αποτέλεσμα να περάσει το πρώτο ημίχρονο και να μην έχουμε πολλές φάσεις. Στο β’ ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε πιο δυνατά και ήταν απειλητική αλλά η ποιότητά μας σε συγκεκριμένα διαστήματα μας έφερε την νίκη. Μεγαλύτερός μας αντίπαλος είναι ο ίδιος μας εαυτός. Είμαστε εδώ και χρόνια η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και σε τίτλους και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να σταματήσουν να με μπερδεύουνε. Πάντα σέβομαι όλους τους αντίπαλους αυτό που είπα είναι ότι εμείς πρέπει να ανταγωνιστούμε τους εαυτούς μας. Η άποψή μου είναι ότι όταν η ομάδα μου θα είναι γεμάτη, θεωρώ ότι ο αντίπαλος δεν θα είναι η άλλη ομάδα, αλλά ο εαυτός μας», είπε μεταξύ άλλων.

Για την απόδοση του Ρόλαντ Σάλαϊ, είπε: «Πάντα υπάρχει μια υπερβολή στις αντιδράσεις των δημοσιογράφων. Παραδείγματος χάριν ο Σάλαϊ… Η σταθερότητα είναι κριτήριο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό ότι ο Πέρεθ δουλεύει πολύ καλά. Όταν περάσαμε στους ομίλους θέλαμε να μειώσουμε τον μέσο όρο ηλικίας και γι’ αυτό αποκτήθηκαν αυτοί που αποκτήθηκαν».

Για τον Γκαϊάς Ζαχίντ, είπε: «Όταν τον επέλεξα τον Ζαχίντ, ενώ όλοι έλεγαν ότι έπαιζε στον άξονα, εγώ που τον έβλεπα έπαιζε αριστερό εξτρέμ. Πρέπει να μάθουμε και τα δύο συστήματα, πολλές φορές στην προπόνηση με εκπλήσσουν οι ποδοσφαιριστές μου. Κανένα σύστημα δεν είναι καλό αν δεν είναι η απόδοση καλή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ