aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Να λέμε αλήθειες. Αν ο Ντολ δεν το αλλάξει, θα ακούει κριτική, όχι απόψεις»

«Να λέμε αλήθειες. Αν ο Ντολ δεν το αλλάξει, θα ακούει κριτική, όχι απόψεις»

Την άποψή του για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ κατέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου. Με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Sport fm 104.0), ανέφερε πως οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν ήταν καλοί παρά το γεγονός ότι πήραν την σπουδαία νίκη με ανατροπή και στάθηκε κυρίως στον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα. Ο κ. Αντωνίου προειδοποίησε τον Τόμας Ντολ.

«Μια πολύ μεγάλη νίκη, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε και κρατά ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Η ανατροπή επετεύχθη μετά από μεγάλη προσπάθεια και αφού περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, αφού ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από τη δική μας ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Φυσικά και ο τερματοφύλακάς μας, μας έσωσε σε 2-3 περιπτώσεις. Ήταν και η ικανότητα του Εφραίμ και του Ιωάννου σε εκείνο το σημείο που μπήκε το γκολ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εκτός από τον Μπέλετς ήταν και η αστοχία των αντίπαλων παικτών που βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση. Υπάρχουν κάποια πράγματα ολοφάνερα και δεν πρέπει να κρυβόμαστε, τις αλήθειες πρέπει να τις λέμε. Η ομάδα μας με τον τρόπο που κατέβηκε στο γήπεδο δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και δεν μπορούσε ούτε και να αμυνθεί σωστά. Κάναμε μια ομάδα την Καραμπάχ να φαίνεται σπουδαία. Δεν είναι τόσο μεγάλη ομάδα όσο φαινόταν χθες στον αγώνα ώστε να μας κάνει φάση κάθε δύο λεπτά. Ούτε η Ρεάλ, ούτε η Μπαρτσελόνα δεν μας έκαναν φάσεις με τόση συχνότητα. Όταν στα τελευταία στάδια το ΑΠΟΕΛ έπαιξε με πιο ορθόδοξο σχήμα και ήταν απλώς υποφερτό έκανε την ανατροπή. Εμείς την κάναμε να φαίνεται ομαδάρα».

Πρόσθεσε επίσης πως: «Αποκλειστική ευθύνη του προπονητή να το αλλάξει. Αν δεν το διορθώσει, κακό της ομάδας και δικό του. Δεν εννοώ το σύστημα αλλά με τον τρόπο που αγωνίζεται. Εχτές μίλησα με πάρα πολύ κόσμο και όλες οι απόψεις ήταν οι ίδιες με τις δικές μου. Οφείλει ο προπονητής να προβεί στις αλλαγές για να παίζει αντάξιο ποδόσφαιρο της ποιότητας του. Αδικούνται οι παίκτες. Διαφωνώ με αυτούς που φωνάζουν ότι πρέπει να φύγει ο Ντολ. Έστω και με αυτή την απόδοση, ο ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει μέχρι σήμερα τους στόχους του. Πρέπει να συμπαρασταθούμε στον προπονητή, αλλά πρέπει και ο ίδιος να αντιληφθεί ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι βέβαιος ότι και αυτός το βλέπει. Αν δεν το αλλάξει, δεν θα ακούει απόψεις απ’ εδώ και πέρα, αλλά κριτική»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ