aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝα κερδίσει άγχος, πίεση και Φλόρα…

Να κερδίσει άγχος, πίεση και Φλόρα…

Να κάνει το αυτονόητο θέλει ο ΑΠΟΕΛ στον αυριανό αγώνα με την Φλόρα Ταλίν στο πρώτο μεταξύ τους ραντεβού. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από την Σούντουβα που στοίχησε σε όλους πάρα πολύ και κόντρα στους Εσθονούς και με τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ θέλουν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης στον 3ο Προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ καθ’ όλη την διάρκεια της βδομάδας προσπάθησε να διορθώσει τα αυτονόητα. Να αλλάξει την ψυχολογία, που είναι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα ώστε να μπορέσουν οι παίκτες του να βγάλουν τον καλό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Το άγχος, η πίεση από ενδεχόμενη νέα αποτυχία θα υπάρχει όμως την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει τους παίκτες οι οποίοι μπορούν να πάρουν στους ώμους τους την ομάδα και να την οδηγήσουν στην επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Μπαλταζάρ: Η «ποιοτική Φλόρα», η απογοήτευση και ο αποκλεισμός Νσούε

Ο Ρέζα όπως αναμενόταν έμεινε εκτός όπως ανακοίνωσε και στην συνέντευξη Τύπου και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ με τον Ιρανό να αναμένεται να ταξιδέψει στην Εσθονία και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα γράψει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Εκτός έμεινε φυσικά και ο Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Η δικαιολογία Μπαλταζάρ για Νσούε!

Αναλυτικά η αποστολή: Βάτερμαν(GK), Ρομό (GK), Μιχάηλ(GK), Μιλάνοφ, Βούρος, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Γκέντζογλου, Εδφραίμ, Τάμαρι, Σάλαϊ, Κωνσταντίνου, Ζαχίντ, Ποτέ, Ντελατόρε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ